Diensten

Sanitair

Uw badkamer alleen functioneel? Of heeft u liever luxe en sfeer in uw badkamer? De badkamer wordt veel gebruikt, daarom heeft u die graag naar uw wensen en ideeën. Of u nu een nieuwe wastafel en/of toilet wilt laten plaatsen of uw oude badkamer compleet wilt laten renoveren dan staan wij graag voor u klaar.

Wij kunnen voor u een complete gas-, warm en koudwater installatie en riolering aanleggen, daar waar nodig cv-leidingen verleggen, radiatoren installeren, ventilatie aanbrengen en de sanitaire toestellen plaatsen. 
Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Centrale Verwarming

Centrale verwarming is het meest bekend door radiatoren die de ruimtes verwarmen. Water opgewarmd door een warmtebron zoals bv een cv-ketel loopt via het leidingsysteem naar de radiatoren en geeft zo warmte af. Soms worden radiatoren gecombineerd met vloerverwarming, of er wordt alleen vloerverwarming toegepast.

Een comfortabele tempratuur is prettig en goed voor een woning. Een goede en betrouwbare cv installatie is dan ook erg belangrijk.

U kunt bij ons terecht voor het installeren van een complete nieuwe CV installatie tot het onderhoud van uw CV toestel.

Vloerverwarming

Ook vloerverwarming draait om een comfortabele temperatuur voor u en uw woning. Zeker als u kiest om vloerverwarming als hoofdverwarming aan te leggen. Maar vloerverwarming kunt u ook gebruiken als bijverwarming in bijvoorbeeld keuken of badkamer, zodat tegels niet koud aanvoelen.
 Als u vloerverwarming kiest als hoofdverwarming heeft dat zeker voordelen. De verdeling van warmte zal geleidelijker verlopen, waardoor u meer comfort behaalt en het snel behaaglijk in huis is. Daarnaast geeft vloerverwarming het voordeel dat het energiezuiniger is, en u dus bespaart op stookkosten.

Mocht u denken aan het aanpassen van uw installatie naar vloerverwarming, vraag dan ook naar de mogelijkheden. Zeker als u denkt om een duurzame installatie toe te passen, zult u vloerverwarming in uw huis willen hebben. Zie hiervoor ook onze info over Duurzaam.

Duurzaam

Door de vele aandacht vanuit media en regering is duurzaamheid een ‘hot’ item geworden. De energiekosten stijgen, doordat brandstoffen opraken. Om als woningeigenaar op deze kosten te kunnen besparen zijn er verschillende mogelijkheden, denkende aan een zonneboiler of een warmtepomp. 


Wij als installateur begrijpen dat dit voor u een onbekend gebied kan zijn om een keuze te maken. Een standaard advies bestaat er volgens ons niet. De keuze van een duurzame installatie hangt af van meerdere factoren. Denk daarbij aan de grootte van uw woning, de leeftijd van uw woning en of die dan goed geïsoleerd is, wat de beschikbare ruimte is voor een goedwerkende duurzame installatie, en uiteraard zijn de kosten hierin ook belangrijk.
 Elke situatie kan anders zijn, daarom maken wij graag een goed advies voor u wat de mogelijkheden zijn, en welke kosten dit met zich meebrengt.

Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.